torstai 9. joulukuuta 2010

Osa 1. Laatikkoleija herra Hargraven tapaan


Aikomuksenani on rakentaa tällainen laatikkoleija. Voi olla että sitä päästään kokeilemaan jo kevät-talvella jäällä. Samalla tehdään nostovoimaa mittaavia kokeita, jotta saataisiin selville kuinka painavia laitteita leijalla voi nostaa taivaalle.

5 kommenttia:

 1. Ilmalaivayhtiömme tarjoaa aloituksen kunniaksi ilmaisen matkan haluamaanne kohteeseen. Suosittelemme uutta reittiä Joutjärvi-Vesijärvi. Matkan aikana tarjoilua.

  VastaaPoista
 2. Täytyypä hioa arktisen kuvaamisen erikoislaitteistot kuntoon. Ja ensiapupakkiin sitä tutkimusseuramme tieteellisessä ja lehdistössäkin noteeratussa glögitestissä viralliseksi paleltumantorjujaksi todettua kuumaa juomaa...ja tarpeeksi!

  VastaaPoista
 3. Tämähän on jännistyttävää!

  Mikäli laatikkoleija jaksaa kantaa cinematograaffista kuvauslaitetta, meillä on mahdollisuus tehdä ensimmäiset tieteelliset havainnot Wesijärwellä sijaitsevassa saaressa sitkeiden huhujen mukaan asuvasta alkuperäisasukasheimosta ja heidän salaisista menoistaan!

  VastaaPoista
 4. Mitä mainiointa!

  Olenkin tässä jo viritellyt tulia patojen alle jotta uusi annos testeissä ei niin menestynyttä kylmänkarkottajaa saadaan valmiiksi ennen kokeistuksia. Saanen suositella Miriamin erikoisgölgin (koska glögiksi sitä ei voi kutsua) lisäksi myös luonnontutkijain piireissä suosittua Jölmyä - like a breath of fresh ear! Myös tätä mieltä ylentävää ainetta löytyy ilman muuta ensiapupakistain.

  VastaaPoista
 5. Ilmalaivayhtiömme puolesta voin ilmoittaa, että Atlantin-leijaylilennolla tarjoillaan teetä ja maukkaita voileipiä Sandwichin lordin hengessä. Eväskori pystytään varmastikin siirtämään vaijeria pitkin leija-alukseen.

  VastaaPoista