tiistai 8. maaliskuuta 2011

Tutkimusmatka Metropolissa: edustuslaitos.

Herra Richard P. Mortel vallan käytävillä. Luonnostelukansio mukana, totta kai! Tutkimusmatkailijan vakiovarusteet kuten kompassi, ilmapuntari ja ajanmittauskello herättivät vahtimestareissa ihmetystä.

Jokin aika sitten saimme herra Richard P. Mortelin kanssa audienssin maamme metropolin keskellä sijaitsevaan edustuslaitokseen. Se on suuri talo korkeiden portaiden päässä ja siellä päätetään maan asioista.
Meillä oli oikein paikallisopas ja saimme kiireisen työpäivän keskellä nopean kierroskävelyn tuon vaikuttavan talon käytävillä.
Näimme ihmeellisiä asioita! Myös tulevaisuudesta: väittävät, että ihminen matkustaa jonain päivänä kuuhun! Hah, me sanoimme tuolle utopistiselle väitteelle, mutta toden totta, siellä oli esillä tulevaisuudesta esine, jossa oli avaruusmatkailijan muotokuva. Ja kappale muuria, jonka takana on pidetty ihmisoikeustaistelijaa. Ihmellisiä asioita siellä esiteltiin.
Näimme myös pöydän, jonka ääressä äskettäin kirjotettiin maallemme perustuslaki. Sekä tuon kummallisen hissin, joka menee ylös ja alas... jäimme pohtimaan miten hissi kääntyy talon huipulla ja odottelimme tovin, josko joku ylös matkalla ollut tulisi pää alaspäin takaisin... mutta turhaan odotimme; kukaan ei sillä kertaa uskaltanut ajaa sillä.
Nautimme tämän valtavan talon cafeteriassa myös virvoikkeita ja vehnäsleipää, jonka välissä oli hilloa ja kermavaahtoa. Niin runsaat ovat kahvileivät siinä talossa, kuulkaa!
Minulle tuli voimallinen olo siellä vallan käytävillä ja jos olisi Löytäjien oma edustusto siellä, niin olisin valmis antamaan panokseni maan asioista päätettäessä.

Ihmeellinen esinelöytö: tulevaisuuden sankarin potretti!

Oppaamme demonstroi telefoonikopin toimintaa.

Täällä tehdään tärkeitä päätöksiä.

Pieni on ihminen isojen portaiden päässä.

Vielä yhteispotretti tärkeän käynnin kunniaksi.

4 kommenttia:

 1. Ahh, tuo Edustuslaitos, voimallinen paikka. Tiesittekö Maanmainiot Tutkimusmatkailevat Ystäväni, että kyseisen talon Kirjahuoneessa olen partaani pölyttänyt muutaman kerran.

  Niin paljon kirjoja, niin paljon asiaa, sisällöstä en toisaalta ole niin varma.

  Se leivonnainen kuulosti oikein hyvältä!! Oliko sillä nimeä, jos sellaista koittaisi muualta metsästää, kun nyt ei ole asiaa Edustuslaitokseen!

  Telefoonikoppi jäi mietityttämään, josko siitä sen pikkuruisen lasin läpi huudetaan? Pakkohan se kai on huutaa, kun siihen on se lasi laitetu, mutta kenelle?

  Harmi ettei hississä kukaan matkustanut alaspäin päällään ollen, luulisi sitä paljon tapahtuvan, sillä näin kehonesteet saisi voimalliseen liikkeeseen ja uskoisin tämän lisäävän mitä suuremmassa määrin kunkin Yksilön Terveyttä.

  Kiitoksia Teille Arvon Ystävät, että jaoitte nämä ihmeelliset asiat Kanssamme!!

  Prof. Johann D. Pergament

  VastaaPoista
 2. Hieno reportaasi, mutta unohditte kokonaan mainita kuinka vastaanotitte maamme hallitukselta kunniakirjan, viirin ja mitalin ansiokkaasta tutkimustoiminnastamme, sekä uudesta huippusalaisesta tehtävästämme timanttipetkuttajan nappaam...eikun, uups, ei ollut mitään salaista tehtävää siellä. Ihan vaan viattomalla kiertokäynnillä Löytäjiä edustitte. Siellä vallan käytävillä turistina kivasti vaelsitte

  VastaaPoista
 3. Todellakin edustavaa toimintaa! Kannatan mitä rehellisimmin sydämin omaa edustuksellista Löytäjä-Looshia kyseisen talon ylähuoneeseen.

  Ehkä näin voisimme auttaa muitakin kansalaisia Löytämisen poluille: mittareiden rakentelemisen ja lukemisen, niin ja lukujen oikean tulkinnan, jaloihin taitoihin.

  Olen saanut salaiseksi luokiteltua tietoa, että kuumatkustamisesta haaveilevat tahot aikovat laittaa koiran kapseliin ja matkalle.

  Tämä täytyy ehdottomasti estää!

  Eläimiä ei saa uhrata Löytämisen nimissä. Tämä kuullostaa kepulikonsteilta ja tokkopa kepulikonsteilla kuuta valloitetaan. Mars-planeetasta puhumattakaan.

  Vain kunnon mittarit kelpaavat asiaan!

  Aion silti teroittaa juustohöyläni kuumatkan waralle.

  Terweisin Arwon Rompylon.

  VastaaPoista
 4. Erinomaista edustustoimintaa, kerta kaikkiaan!

  Vaan eipäs ole enää kummoinenkaan ihme, jos valtakuntamme asiat ovat joskus aivan päälaellaan. Mitä muutakaan sopisi odottaa, kun edustuslaitoksessa asioitamme ajavat henkilöt matkustavat siellä pää alaspäin! Tosin kehonnesteiden eri kiertosuuntien vaikutuksista älylliseen toimintaan ja päätöksentekokykyihin lienee kahdenlaista mielipidettä. Asia saattaisi vaatia tarkempia mittauksia.

  ps. Koira kapseliin? Mitä hulluutta? Se on ehdottomasti estettävä!

  VastaaPoista