sunnuntai 25. joulukuuta 2011

Uusi maapallon kaltainen planeetta löydetty!Arwoisat Societeen kolleegat.

Saatuani Sequiadendronini talviturvaan lasikuistilleni kuulin uutisia maailmalta, jotka kertoivat että maaplaneettamme kaltainen planeetta on vihdoinkin pitkällisten uurrastusten ja taivaalle tähystysten jälkeen löydetty. Tiedon jälkeen olen ollut aivan innosta sekaisin ja olen suunnitellut avaruusmobiileja ja rakettilaitteita ympäri vuorokauden. Silmäni ovat turvoksissa ja kaukoputkeni messinki on linssin ympäriltä jo aivan kulunut. Olen myös tehnyt kalkyylejä ja piirtänyt lentoreittejä läpi sinisen avaruuden. Voi kuinka paljon uutta löydettävää siellä mahtaakaan olla! Uskon myös, että löydän sieltä puutarhaani vieläkin mahtavammiksi kasvavia puita kuin vaalimani Sequiadendronit. Siispä parahin anteeksipyyntöni pitkälle hiljaiselolleni.

Tiede, löytäminen ja tarkat mittaukset vievät joskus mukanaan.
Teidän arwoisa Rompylon Treeyard.

3 kommenttia:

  1. Hurraa huudahdus tälle mainiolle löydölle! Olisipa mainiota jos jonkinlaisella kojeella saisimme analyysejä planeetan mineraaleista, eliöistä ja kasveista. Ehkäpä spektroskoopiset tähystykset antaisivat jonkinlaisia tuloksia? Vai kykenisimmekö lähettämään sinne miehittämättömän poijun...

    VastaaPoista
  2. Ja New Planet Roverkin valmiiksi suunniteltuna! Ilmeisesti piankin uskottu Roverimme kuljettaa Löytäjiä uuden planeetan pinnalla :-)

    VastaaPoista
  3. Pitäisiköhän alkaa purkaa patruunoista ruutia raketin polttoaineeksi?

    VastaaPoista