perjantai 14. helmikuuta 2014

Maanalainen armeija iskee jälleen.

Listen carefully, I shall say this only once...

Tutkimusseuramme kyltymätön kultuurinnälkä vei meidät tällä kertaa (taas) Tampereelle, missä meitä hemmoteltiinkin kahdella kärpäsellä yhdellä kertaa.

Ensin meitä viihdytti varsin ansiokkaasti Maanalainen armeija, joka iski suoraan nauruhermoon. Varsinkin esityksen jälkimmäisellä puoliskolla meno äityi suorastaan hervottomaksi. Hahmot olivat juuri mitä odottaa sopikin. Helin ja Serpentinan mielestä yksi hahmo oli kuitenkin ylitse muiden. Kertakaikkiaan ikimuistettavana hahmona jäi mieleen Helga.

Ei ollut soveliasta tallentaa esitystä tutkimuslaitteistollamme, mutta voimme välittää kutkuttavat maistiaiset riemastuttavasta esityksestä Työväenteatterin ystävällisellä avustuksella.



Kääk juoru!

Pakko mainita - vaikka yleensä emme herrasmiehinä ja -naisina moiseen intoiluun sorru - että ennen esityksen alkua bongasimme aulasta kuuluisan julkisuuden hahmon, joka suostui ystävällisesti yhteispotrettiin kanssamme.

Sherryä ja leivoksia Vapriikki Vintagessa

Esityksen jälkimainingeissa suuntasimme vielä Vapriikkiin, jossa oli tarjolla jos monenmoista herrain ja rouvain vaatetusta ynnä muuta tuikitarpeellista ja varsin laadukasta tavaraa.


Meitä houkutti kuitenkin vahvimmin cafeterian antimet. Siispä aika nauttia kahvia, leivoksia ja sherryä sivist...

No niin!


1 kommentti: