tiistai 28. joulukuuta 2010

Nyt pölyt pois tutkimuslaitteistosta. Eläinsähkö ja luurankopuhelin vaativat huomiotamme!

Arvon kanssaseikkailijat,

wanhat tuttawamme, herrat Ampere ja Volta ovat kutsuneet meidät Suomen Rautatiemuseon”Meripihkasta teknologiaksi” -näyttelyyn ja osallistumaan tutkimukseen sähkön varhaisvaiheista sekä sähköön liittyvistä merkittävistä keksinnöistä ja keksijöistä antiikin ajoista 1800-luvulle.
He tarvitsevat apuamme selvittääksemme muun muassa, mitä oli eläinsähkö, millainen oli ensimmäinen paristo ja miltä näytti luurankopuhelin.

Ja mikä parasta arvon tutkimusmatkailijat. Vihdoinkin meillä on mahdollisuus hankkia kirjakokoelmiimme kaikki ne rautatiekirjallisuuden suuret klassikot!
18.01.2011 - 30.01.2011 järjestetään
Suosittu myyntitapahtuma järjestetään jälleen tammikuussa Suomen Rautatiemuseolla.

Ehdotan, että aloitamme uuden vuosikymmenen seikkailut tutustumalla tähän oiwalliseen kohteeseen mitä pikimmiten!

Lisätietoja tutkimusmatkamme kohteesta:
Suomen Rautatiemuseo on valtakunnallinen rautatieliikenteen erikoismuseo, jonka toiminnan keskipisteenä on Suomen rautatiehistoria. Museo esittelee Suomen rautateiden historiaa viihtyisässä historiallisessa rautatiemiljöössä Hyvinkäällä, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Web-sivuiltamme löydät lisätietoa museostamme ja rautateistä olipa kiinnostuksesi kohde historialliset rautatiet, rautateiden rakentaminen, niiden merkitys ja kehitys tai vaikkapa pienoisrautatiet. Tervetuloa Rautatiemuseoon!

1 kommentti:

  1. Oh, tuonne meidän on ehdottomasti tehtävä ekskuursio mitä pikimmiten!

    VastaaPoista