torstai 30. joulukuuta 2010

Uutta jäsenistöä

Seuraamme on lähestytty hakemuskirjeitse, mukana oli myös kuva. Mielestäni hakija olisi oiva lisä pelottomaan joukkoomme.

8 kommenttia:

 1. Hear, hear!

  Hakemus on mitä asianmukaisin ja hakija mitä oivallisin. Kannatan siis lämpimästi!

  VastaaPoista
 2. Toden totta, monia viisaita sanoja on aseteltu tähän hakemukseen! Ilmalaivayhtiön puolesta suosittelen lämmöllä hakijan hyväksymistä!

  VastaaPoista
 3. Jokainen tutkimuseura tarvitsee toden totta oman meedionsa! Ja onhan intohimonani olut jo pitkään tieteellinen läpimurto henkimaailman ulottuvuuksien tallentamisessa. Toistaiseksi kokeiluni vangita henkimaailman olemusta valoherkälle materiaalille on tuottanut tieteelliseltä todistusarvoltaan kyseenalaisia tuloksia. Nyt voimme kenties yhdistää voimamme näissä ponnisteluissa.

  Bienvenue!

  VastaaPoista
 4. Ha haa, mikä oiwallinen lipsahdus "ja onhan intohimonani olut."
  Saan epäilemättä kulla tästä lopuntonta pilkkaa ystävältämme F. Sigmundilta :D

  VastaaPoista
 5. Kerrassaan mainio lipsahdus, oi nuori ystävä! Sepä kirvoitti makeat naurut!

  VastaaPoista
 6. Ah miten huolella laadittu ja toteutettu hakemus lämmittääkään sydänalaani! Mitä mainiointa! Seurueen välskäri kannattaa ehdottomasti hakemuksen hyväksymistä. Kenties hakija toiminee apuna aina niin hankalassa kurimushenkien ja muiden wihulaisten poismanaamisessa ja näin keventää myös allekirjoittaneen taakkaa.

  Teidän,
  H.M. Globin

  VastaaPoista
 7. Lämpimät kiitokset kannatuksesta!

  Kaikenmoinen yhteistyö henkimaailmaan ja spiritueux'n liittyen tuottaa minulle mitä suurinta iloa. Uskon, että tulen viihtymään seurueessanne!

  Remerciements les plus sincères!

  VastaaPoista