sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Kaikki keinot sallittuja: itänavan tietäjät!

Koskapa saimme vaativan haasteen itänavan löytämiseksi, olemme antautuneet vakavaan pohdiskeluun siitä, miten tuo mystinen piste määritetään.
Ja edelleen: tutkimusmatkaseurueemme miesväki kaikkosi Pirkanmaan suuntaan omalle retkelleen, naiset ottivat tehtävän hoidettavaksi.
Mietimme oikein kovasti, suloisten naisaivojemme koko voimalla, miten saisimme jotain vihiä itänavan sijainnista ja luonteesta.
Käytimme naisen vaistoa, kuuntelimme juoruja ja uhrasimme viattoman neidon. Saimme hyviä vihjeitä ja voimme tässä kohtaa paljastaa pahuuden kätyri Rudger von Kampmerille, että sekä suunta että muut itänavan löytymistä edesauttavat asiat alkavat olla selkeitä ja matka on alkanut.


Haa! Ehkävä viattoman neidon sisälmyksistä voimme lukea tien itänavalle, lupaavat apuun kutsutut itänavan tietäjät.
Oih! Julma papitar valmistautuu itänavan reitin esiin kaivamiseen!

Ihana neito valmistautui suorastaan ilolla tulevaan uhraukseensa.

"Kerrassaan imponoivaa tämä etsiminen!"

Seuramme meedio Enia Luna viritti uhraustikarin energian sopivaan värähtelytaajuuteen.


...tuota... itänavan tietäjien välskäri ja todellinen henkiopas: Tigru!

Kiitämme fotografisesta avusta neiti Katariina Klippiä, joka tuli luoksemme päivävisiitille, mutta viihtyi Löytäjä-joukon seurassa kokonaisen päivän.

4 kommenttia:

 1. Hui sentään, kylläpä onkin hurja ilmestys tuo julma papitar!

  VastaaPoista
 2. I say! Mutta näinkin suureellinen haaste kirvoittaa turvautumisen muutoin äärimmäisinä pidettyihin keinoihin! Onneksemme uhraus ei ollut turha, vaan Itänavan tietäjien kanavoima muinainen wiisaus viitoitti meille tietä kohti mystistä Itänapaa...

  VastaaPoista
 3. Sopivan uhrattavan impyen löytäminen oli sekin haaste! Onneksi löysimme juuri sopivan punatukkaisen neidon, jonka kasvisperäisen ruokavalion hyvänä pitämää sisäelimistöä oli helppo tulkita

  VastaaPoista
 4. Sainkin juuri kuulla, että uhrasimme jäsenemme Serpentinan kadonneen ja nyt siis jo edesmennen kaksoissisaren! Mikä ihmeellinen yhteensattuma.
  Onpa muuten lumimyrsky! Näinköhän löydämme perille itänavalle?

  VastaaPoista