sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Räjähtävä jäsen-uutuus!!

Olipa sillä hilkulla, etten ohjannut ilmalaivaa päin vuorta, kun sain tutkimusmatkailuseuraamme uuden jäsenhakemuksen.
Koska en mitenkään pysty täällä ohjaamon lattialla hervottomana maatessani kuvaamaan sitä, liitän tähän oheen pikayhteyden uuden - ja ehdottomasti hyväksyttävän - jäsenemme tiedotustaululle.
Pitäkää hatustanne kiinni! Sammuttakaa piippunne!

http://ditamites.blogspot.com/

6 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Aaa, most splendid! Nautin erityisesti Adventuressa Extraordinareen tieteellisestä julkaisusta: Johdanto tutkimusmatkailuun.
  "hups!" :D
  Verkkouutiset - Gladiaattorien talo romahti Pompeijissa
  Olenkin adventuressan tieteellisen uran suuri ihailija. uskoakseni hän on työskennellyt viime aikoina myös Pompeijin suunnalla?

  VastaaPoista
 3. Fantastiqué! Vaikka minulla ei olekaan ollut vielä kunniaa tavata adventuressaa henkilökohtaisesti, olen mitä syvimmin vakuuttunut hänen kelpoisuudestaan ja sopivuudestaan. Hänen tieteelliset saavutuksensa mm. räjähdyttelyn parissa vaikuttavat kiistattomilta, minkä lisäksi minuun teki syvän vaikutuksen hänen halunsa kommuunikoida natiivien kanssa. Uskontojen tutkijana tämä risteää myös omia intréssejäni, sillä alkuperäisten heimojen rituaalit ovat mitä kiehtovimpia. Ajatella, adventuressa on päässyt pataan asti! C´est très excitant!

  Myös asewoimain entinen pioneeri ja räjähdyttäjä Rompylon Treeyard tuhisee hyväksyvästi imaginäärisiin viiksiinsä.

  VastaaPoista
 4. Oh, täytyy mainita että olen äärimmäisen ilahtunut tästä uudesta lisästämme jäsenistöömme! Onhan nimittäin niin että välskäröiltä joutaessani, harrastan jeologiaa, erityisesti kokeellista jeologiaa. On siis mitä mainiointa että seurassamme on räjähdeaine-expertti. Usein törmään tilanteeseen missä pohjoinen kallioperämme on hyvinkin tiivistä eikä sen läpi niin vaan mennäkään. Oih, aivan sormet syyhyten odotan inspiroivia kokeita, joita matkoillamme voimme toteuttaa!

  VastaaPoista
 5. Hmm, toki juuri mieleeni iskeytyi, ellei jopa räjähti, muisto taannoisesta Vuodenvaihteesta ja urhean vetokoiramme Mr. Frostin pienoisesta paukkukammosta. Olisikohan siis mahdollista, rakkaat kanssamatkaajat, että suunnittelisimme hänen korvilleen jotkin äänisuojaimet Doctorinnan tehdessä kokeitaan?

  VastaaPoista
 6. Olen aivan otettu tästä kunniasta tulla hyväksytyksi näin kunnianarwoisaan Seuraan! Ja törmätä vielä kanssa jeoloogian harrastajaan, uskomantonta, kerrassaan! Olenpa nimittäin itsekin kokeellisen jeoloogian parissa puuhastellut, vaikka mukana olleet tieteilijäkolleegat kritisoivatkin minua siitä, että sen kiwen olisi voinut vain kiertää. Hmpf, amatöörit.

  VastaaPoista