lauantai 29. tammikuuta 2011

Teoriaa itänavan magneettisuudesta


Lukuisten tarkkojen mittausten ja laskelmien jälkeen on esille noussut teorioita itänavan magneettisista vääristymistä. On syntynyt koulukuntia jotka kiivaasti väittelevät onko vääristymä posetiivinen, negatiivinen vai kerrassaan positiivinen. Itse olen päätynyt negatiivisen vääristymän kannalle ja toivon äskettäin aloitetun naparetken tuovan vahvistuksia päätelmilleni.

3 kommenttia:

 1. Itänaparetkikunta iloitsee Mr. P. Mortelin tietellisestä läpimurrosta mikä mahdollistaa itänapavatupassin entistä tarkemman säätämisen kohteeseensa. Myyttisen itänavan löytyminen ei ole koskaan ollut yhtä lähellä. Kunpa vain retkikuntaamme pidättelevän arktisen talvimyrskyn hyinen koura irrottaisi pian otteensa ennen kun retkuen eväät ja voimat ehtyvät!

  VastaaPoista
 2. Mielenkiintoinen ja sangen ansiokas teoria Itänavan napaisuudesta. Mutta olisiko sittenkin mahdolista, koska kyseinen napa on epämääräistä ja mahdollisesti jopa liikkuvaista sorttia, että se olisikin vaihtonapainen? Silloinhan sen napaisuus vaihtuisi jonkin tietyn frekvenssin mukaisesti. Oikean taajuuden löytyminen sähkötieteellisillä apparaateilla saattaisi paljastaa ihmissilmälle mahdollisesti näkyisemättömän navan olinpaikan. Juotoskolvit esille ja esimerkiksi televiisiosta voi käden käänteessä muokata oivallisen napamonitorin muutamalla ristiin- ja sarjakytkennällä.

  VastaaPoista
 3. Hyvin mielenkiintoinen on myös herra Judaksen teoria vaihtonapaisuudesta. Silloinhan herra Mortelin arvio posetiivisuudesta voisi pitää paikkaansa... Minulle posetiivisuudesta tulee mieleen kiertyvä napaisuus.
  Mutta olemme matkallamme tunteneet eräänlaista vetoa, koskien nimenomaan laitteistoamme. Esimerkiksi eräänä päivänä kesken merkittävän kaukoputkistelun olin tuntevinani, että välinettäni imettiin tiettyyn suuntaan. Jouduin suorastaan ponnistelemaan voidakseni pitää kateluputkeni oikeassa suunnassa. Tämä oli erittäin hämmentävä ja etenkin näiden vaihtonapaisuutta pohdiskelevien teorioiden valossa katsottuna suorastaan häiritsevä tunne´.

  VastaaPoista