sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Uutisia länsirintamalta

Tutkimusmatkailuseurueemme hyvä maine on kiirinyt jo valtakuntamme länsilaidalle saakka. Meitä on lähestytty kerrassaan taidokkaalla hakemuksella, joka oheen liitetään.

4 kommenttia:

 1. Olen erittäin iloinen tästä hakemuksesta! Eikä vähiten siksi, että on hienoa nähdä ilmalaivastomme laajentuvan. Toivotan herra kapteeni Jan E Jirkin omalta osaltani erittäin tervetulleeksi seurueeseen.

  VastaaPoista
 2. I say, erittäin vakuuttavaa! Omalta osaltani suosittelen myös kyseisen arwon herran sisällyttämistä retkueeseemme ja läntisen ulottuvuuden haltuunottoa.

  VastaaPoista
 3. Oiwallinen hakemus, kerta kaikkiaan! Myös minua ilahduttaa, että seuraamme kohtaan osoittavat kiinnostusta näin kelvolliset ja reipashenkiset individuaalit.

  Zeppeliinejä ja asiantuntevaa miehistöä ei millään tutkimusseurueella voi olla liikaa, joten senkin puolesta toivottakaamme kapteeni Jan E Jirk tervetulleeksi joukkoihimme.

  VastaaPoista
 4. Ilman muuta, ilman muuta! Onhan selvää että seurueeseemme mahtuu awiaanista toimintaa harjoittavia yksilöitä. Seurueen laajeneminen länteen on myös erittäin toivottua. Tervetuloa Indeed!

  Nythän saammekin tuoretta ja ajantasaista tietoa koko eteläisestä maamme osasta. Pohjoisten osien tutkiminen mitä ilmeisimmin hoidetaan vielä toistaiseksi tehokkailla täsmätutkimusmatkaiskuilla.

  VastaaPoista