keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Sähkösanoma: Teknologia avuksi itänavan etsintään.


Kapteeni Jan E. Jirk

A.S.S Ficherprize J.C

4 kommenttia:

 1. Tuhoon tuomittu yritys! Ilmalaivahan on aina niin pätevän Wikipedia Britannican mukaan ilmaa kevyempi ilma-alus. Mistä muka voisi löytää ilmaa köykäisempiä rakenne-aineita? Kysyn vaan.

  VastaaPoista
 2. No mutta Judas! Missä on uskosi tieteisiin ja taiteisiin! Eivätkö viimeiaikaiset saavutukset teknillistieteiden saralla ole jo vakuuttaneet sinua siitä, että mikään ei ole ihmiskunnalle mahdotonta. Tuolla asentella olisi jäänyt luurankopuhelin ja eläinsähkö keksimättä.

  Vielä, kun opimme yhdistämään höyryvoiman ja itänapanöyhtän ytimessä selvästi jylläävän voiman (esimerkiksi itänapanöyhtän ydinosaa halkaisemalla ja toisiinsa törmäyttämällä) on ihmiskunnalla käytössään rajaton energian lähde, myyttinen ikiliikuja.

  Kilpa kohti itänapaa käy kiivaana ja kohtalon hetket ovt käsillä. Valjastetaanko itänapanöyhtän voimat hyvän vai pahuuden palvelukseen!

  VastaaPoista
 3. Hyvänen aika, Judasta ripittäessäni unohdin vallan iloita miten uljas ilmestys Löytäjien riveihin onkaan saatu. Mikä voima, mitkä linjat, mikä ylväs profiili... (Niin ja tervetuloa myös kapteeni Jirkille.)

  VastaaPoista
 4. Olen ihastuksesta sanaton. En malta odottaa tilaisuutta tutustua tähän teknilliseen ihanuuteen!

  VastaaPoista