maanantai 31. tammikuuta 2011

Jäsenhakemus skriptoriumista.

Pikalähetti toi juuri kirjeen suoraan  Löytäjä-klubin teehuoneeseen, missä olin juuri nauttimassa teetä ja teeleipää kera hillon ja kotivoin. Avattuani kirjeen huomasin sen ilokseni olevan jäsenhakemus ja kuva. Kyseinen herra vaikuttaa  taidoiltaan ja tiedoiltaan pätevältä. Näin ollen olisin valmis suosittelemaan hakijaa seuramme jäseneksi.
Johann D. Pergament

6 kommenttia:

 1. Aaa, mon dieux! Onko nyt löytynyt tieteellinen selitys seuraamme jo pitkään askarruttaneeseen piipunhikeen. Jos näin on niin en voi kuin taputtaa yhteen pieniä paleltuneita kätösiäni täällä itänavan tuntumassa, vankilaksemme muuttuneessa lumikammissa. ( Onneksi tämä lennätin sentään toimii :D ) ja toivottaa Mr. Pergamentin omasta puolestani tervetulleeksi kansainväliseen seikkailijoiden ja tieteen tekijöiden joukkoon.

  VastaaPoista
 2. Täytyy vain huudahtaa Jawohl! täältä lumikammion eteisaulasta jossa Mr.Frost haluaa välttämättä viettää aikaansa tuijottaen valkoiseen vellovaan pilveen. (Hän vaikuttaa oikein tyytyväiseltä joskin tuhahtelee ajoittain lumihiutaleet nenältä pöllyten. En henno jättää häntä yksin.) Mielestäni mies joka raotti meille piipunhien salaisuutta on mitä ehdottomimmin Tervetullut joukkoomme!

  VastaaPoista
 3. Olen jo kovin nälän ja odottelun uuvuttama, mutta jaksan vielä viimeisillä voimillani toivottaa herra Pergamentin sydämellisesti tervetulleeksi joukkoomme.
  Ennen niin kirkkaina ja uteliaina, jopa tähtien kanssa kilpaa kimmeltäneiden silmieni katse muuttuu haparoivaksi, kaikki sumenee ja hämärtyy, mutta jaksan vielä iloita myös siitä, että tämä mainio ihminen on ratkonut meitä piinanneen piipunhien salaisuuden.
  Jos jaksaisin vielä kurottua repulleni, voisi nyt olla aika ottaa esiin vielä viimeinen säästämäni ravinnonmurunenn... jouluinen putinki Britannian maasta. Sen eräs ystäväni pakkasi reppuuni kaikenvaraksi, ja toden totta, en olisi uskonut, että tämä hetki tulee. Että tuo kuivatun hedelmän ja alkoholin kyllästämä kakkuputinki on ainoa ravintomme... en ... jaks... nää..

  VastaaPoista
 4. Tämä hauskan tuoksuisen kaswiksen ystäville ja käytön tuntijoille on aina tilaa joukossamme. Jean Nicot paran Euroopan kontinentille esittelemän kummallisen kaswiksen, jotka myös Nicotianana tunnetaan, käyttö on mitä monimuotoisinta. Tästä kuulemme mielellämme opastusta ja itse olen mieltynyt fermentoituihin zigaareihin. Onpa tämä paheellisen mahtawaa! Terwetuloa!

  VastaaPoista
 5. Magnificent! Nyt meillä napamatkaajilla on yksi murhe vähemmän, kun vihdoin tiedämme, mitä tuo mystinen piipunhiki on! Täällä arktisissa olosuhteissa ei juuri ole käyttöä itikkainkarkottimelle, mutta toivokaamme että vielä pääsemme tästä jäisestä kurimuksesta ja pääsemme kokemaan kesän lämmön ja piipunhien tenhon.

  Myös omasta puolestani toivotan herra Pergamentin lämpimästi tervetulleeksi joukkoomme - niin lämpimästi kuin täältä lumen ja jään keskeltä vain on mitenkään mahdollista.

  VastaaPoista
 6. Kerrassaan mukavaa kuinka mahtavan Seuranne Jäsenet ovat ottaneet minut vastaan.
  Olen suurella jännityksellä seurannut Arvon Napamatkaajien taivalta ja henkeä pidättäen odotan täällä tomuisten kirjojen keskellä, jotta milloinka sää tyyntyy ja Arvon Napamatkaajat pääsevät liikkeelle. Kovin huolestuttaa kuitenkin kun taitaa eväät olla lopussa!

  Koetankin etsiä kirjoistani joitain hyviä lumireseptejä!!!

  VastaaPoista